Ecografia medicala (ultrasonografia) este o metoda imagistica medicala de diagnostic bazata pe ultrasunete. Ea este folosita pentru a vizualiza diferite structuri, precum muschi, tendoane, organe interne. Ecografia permite deteminarea dimensiunilor, evaluarea structurii interne a organelor si evidentierea unor leziuni, pe baza imaginilor obtinute în timp real.

Ecograf ESAOTE MyLab X7

Imagistica cu ultrasunete MyLab™X7, dincolo de eficienta

Incredere in diagnostic

MyLab™X7 are caracteristici de configurare extinse, care ajuta medicul sa il utilizeze cat mai bine in timpul procedurilor avansate. Incorporeaza caracteristici inovatoare si avansate, inclusiv CPI, MicroV High Sensitive, XStrain4D, XSTIC, care permit clinicienilor sa utilizeze cu incredere ecografia in toate tipurile de examene.

Flux de lucru optimizat

Datorita puternicei sale platforme Windows ™ 10, MyLab™X7 permite timp de examinare redus si un flux de lucru mai bun prin intermediul unei game largi de functii automate de tip „zero click” pentru imagistica, doppler, post-procesare, masurari, arhivare si conectivitate. Cu prelucrarea „zero clic”, fractia de ejectie cardiaca, translucenta nucala fetala sau masurarea deformabilitatii cardiace pot fi efectuate rapid si usor.

 • Baterie
 • Timp de pornire mai mic de 15 sec *
 • Usor de deconectat si usor de miscat
 • Usor de folosit
 • Monitor LED cu tehnologie IPS HD de 21,5 ”
 • Ultima tehnologie cu ecran tactil

Aplicatii

Imagistica generala

Ecograful ESAOTE MyLab™X7 acopera orice nevoie clinica: de la aplicatii abdominale pâna la endocrinologie; la diagnostic, terapie si, monitorizare.

Cardiovascular

MyLab ™ X7 este echipat cu configuratii cardiace si vasculare complete. Functioneaza ca un sistem complet pentru examinarea cardiovasculara cu ultrasunete si ofera masuratori si raportari personalizabile.

Obstetrica-Ginecologie

Sondele convexe si endocavitare ofera o calitate excelenta a imaginii pentru examinarile obstetrice si ginecologice. Sondele Volumetrice pot fi folosite si pentru examinarile 2D standard.

Point of Care

MyLab™X7 aduce un nivel ridicat de automatizare si ergonomie în setari, îmbunatatind astfel fluxurile de lucru si reducând timpul de examinare.

Shared Service

Noua platforma de ultrasunete MyLab™X7 de la Esaote este proiectata pentru a acoperi o gama completa de domenii de diagnosticare „Shared Service”, ceea ce o face o solutie completa pentru gestionarea celor mai solicitante activitati clinice.

Optiuni de conectare

Într-o lume în schimbare rapida, în care valoarea informatiilor este crescuta prin posibilitatea de a le distribui, trebuie oferit cel mai înalt nivel de gestionare a datelor clinice. Comunitatea imagistica medicala din întreaga lume a intrat într-o noua era de oportunitati de comunicare. Pe baza Windows™10, aceste dezvoltari permit profesionistilor din domeniul imagisticii sa ajunga la diagnostice mai repede si mai eficient, ceea ce la rândul sau poate ridica nivelul asistentei medicale generale oferite.

 • Conectivitate DICOM (inclusiv Query / Retrive)
 • Arhiva cu mai multe modalitati
 • Conectivitate wireless
 • Tableta MyLab ™

Portofoliu mare de sonde

Sondele sunt nucleul tehnologiei cu ultrasunete. Integrarea fizicii, electronicii si geometriei în proiectarea lor este cea mai mare provocare inginereasca a lantului de procesare a semnalului ecografic. Datorita inovatiei sondele de tip iQProbes contin tehnologie Esaote de ultima generatie.

 • Material compozit cu matrice activa
 • Un singur cristal
 • Mai multe straturi adaptive
 • Obiectiv geometric bi-con
 • design appleprobe
 • Utilizarea extinsa a aplicatiilor cu sonde convexe, liniare, phased array, volumetrice, intraoperatorii si sonde speciale.

Buna calitate a imaginii, fluxul de lucru convenabil si greutatea suficient de mica pentru a fi usor de transportat sunt unele dintre caracteristicile sale.

La cabinetul veterinar Supervet, deschis non stop, este in permanenta un medic veterinar specializat in ecografii abdominale ce va poate ajuta cu o ecografie de control gestatie sau ecografii mai complexe, in cadrul urgentelor veterinare.