Site Loader
╚śoseaua Banatului 65, Chitila, vizazi de Lidl

┬á ┬á ┬á ┬á Atunci c├ónd dori╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi sau s─â face╚Ťi cadou un animal de companie este bine s─â fi╚Ťi informat ├«nainte.
Dac─â dore╚Öti s─â fii st─âp├ónul unui c─â╚Ťel, pisic─â, iepura╚Ö, papagal sau orice alt anim─âlu╚Ť este bine s─â te interesezi de necesit─â╚Ťile acestuia de la un profesionist ╚Öi nu la o c─âutare pe internet.
Iar dac─â dore╚Öti s─â faci cadou cuiva un animal de companie este important s─â ╚Ötii c─â acea persoan─â poate fi responsabil─â ├«n cre╚Öterea lui ╚Öi c─â ├«╚Öi dore╚Öte cu adev─ârat. Cu alte cuvinte, asigur─â-te c─â sunte╚Ťi pe aceea╚Öi lungime de und─â.

Magazinele de animale de companie au avut ├«ntotdeauna o cre╚Ötere a v├ónz─ârilor ├«n aceast─â perioada a anului (s─ârb─âtori). Aceste „daruriÔÇŁ de s─ârb─âtori oferite cu cea mai bun─â inten╚Ťie, de cele mai multe ori sunt returnate sau abandonate.

├Äncerc─âm s─â tragem un semnal de alarm─â, deoarece abia a trecut Mo╚Ö Nicolae ╚Öi deja avem c├óteva cazuri de animale primite cadou ╚Öi abandonate. Animalele de companie necesit─â la fel de mult─â aten╚Ťie precum un copil nou n─âscut, costurile de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi hran─â nu sunt de neglijat, de asemenea ╚Öi costurile medicale trebuiesc luate ├«n┬áconsiderare.

Majoritatea animalelor nu se pot adapta imediat la un c─âmin nou ╚Öi demonstreaz─â comportamente anxioase, precum ro╚Öul diferitelor obiecte, urinat sau agita╚Ťie.

Ca o sugestie, ├«ncerca╚Ťi ├«n loc de un animal viu sub bradul de Cr─âciun s─â pune╚Ťi o carte despre cre╚Öterea animalului de companie ╚Öi poate dup─â lungi cercet─âri ╚Öi discu╚Ťii ve╚Ťi lua decizia corect─â.

Nu ├«n ultimul r├ónd, vrem s─â punct─âm c─â nu suntem adep╚Ťii cump─âr─ârii animalelor de companie c├ónd ad─âposturile sunt pline de c├óini ╚Öi pisici.┬á A╚Öadar, adopta╚Ťi, nu cump─âra╚Ťi.

Fiecare specie abund─â de rase diferite at├ót c─â aspect c├ót ╚Öi ca necesit─â╚Ťi.
La clinica noastr─â veterinar─â non stop g─âsi╚Ťi ├«n permanen╚Ť─â un medic care va poate consilia at├ót ├«n privin╚Ťa alegerii unui anim─âlu╚Ť potrivit pentru timpul ╚Öi necesit─â╚Ťile fiec─âruia c├ót ╚Öi cu privire la ├«ngrijirea corect─â a acestuia.

Post Author: admin

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ambulanta veterinara